Summa : 0.00


Grozs ir tukšs.

Select Page

Royal Prime daiļslidošanas slidu zābaki

480.00

SKU: Nav pieejams ,

Piegāde

Piegādes ilgums uz Omniva pakomātiem ir 1-5 darba dienas, taču piedāvājam pirkumu saņemt ātrāk - veikalā, Liepājas ielā 7, tā darba laikā, bezmaksas !

Apmaksa

Norēķinies par pasūtījumiem ar bankas pārskaitījumu pēc rēķina saņemšanas vai veikalā Liepājas ielā 7 - tikai skaidrā naudā.

R

Garantija

Visām precēm tiek piemērota standarta divu gadu garantija. Šajā periodā svarīgi saglabāt pirkuma dokumentu - čeku vai pavadzīmi. Ja izrādīsies, ka ražotājs pieļāvis kļūdu ražošanas procesā - samainīsim preci vai atjaunosim to.

Atgriezšana

Preces, kas iegādātas interneta veikalā ir iespējams atgriezt 14 dienu laikā. Svarīgi saglabāt preces oriģinālo iepakojumu un stāvokli - prece nedrīkst būt lietota.

Royal Prime ir pilnīgi jauns Risport modelis un atbilde uz visām augsta līmeņa sportistu vajadzībām, lai garantētu viņiem vislabāko sniegumu (četrkāršu un trīskāršu lēcienu).

Izgatavots no viegliem materiāliem un augsta tehnoloģiskā satura (mikrošķiedras), kas padara to par vieglāko skrituļslidu mūsdienu tirgū, tā lepni atspoguļo Karaliskā modeļa estētiskās līnijas, kas ir rotājušas Pasaules čempionātu un olimpisko spēļu uzvarētāju pjedestālus.

Royal Prime modelis slidošanas jomā ievieš divus galvenos jauninājumus, kuru mērķis ir nodrošināt maksimālu veiktspēju:

Īpaša apstrāde (kristalizācija), kas garantē materiālu stabilitāti un izturību laika gaitā
Īpašs EVA ieliktnis, kas piešķir mēlei ārkārtēju elastību, elastību un maksimālu atsitienu
Tas ievieš Risport profesionālo produktu funkcijas, tostarp:

– Izcila odere, kas garantē maksimālu slidas stabilitāti un kontroli, ar antibakteriālām un pretiekaisuma īpašībām, pateicoties apstrādei ar alveju

– Ādas zole ar īpašu leņķisko apstrādi, kas ļauj skrituļslidotājiem sasniegt ļoti augstus sānu slīpumus; ādai ir iespēja apturēt vibrāciju pārnešanu uz pēdu un vienlaikus nodrošināt perfektu kontroli

– Maksimāls komforts, pateicoties anatomiskajam profilam, īpaši polsterētai apkaklei un iespējai panākt perfektu pielāgošanu, izmantojot termoformēšanu

– Speciālā šņorēšanas sistēma, kas izgatavota ar pastiprinātām cilpām, caurumiem un āķiem, ļauj daudzkārt regulēt šņorēšanu dažādos pēdas un potītes punktos

– Maksimāls atbalsts, pateicoties sānu stiprinājumiem (90)

– Novatorisks apkakles dizains, kas ļauj maksimāli paplašināt pēdas dabisko kustību

Royal Prime melns 230-305

Royal Prime balts 220-280